Pikkujoulut 2016

Tervetuloa viettämään OKLT:n pikkujoulua lauantaina 26.11 klo. 11 alkaen. Paikkana on tällä kertaa Maikkulan asukastupa (osoite: Maikkulan monitoimitalo, Kangaskontiontie 3, 90420 Oulu).

christmas

Pikkujoulujen teemana on sirkus ja pääsemme ammattilaisten ohjaamina kokeilemaan sirkustemppuja :) Ohjelmassa on tietysti myös lämmin ruoka, perinteiset arpajaiset sekä perheiden askartelu-kilpailu, jossa tänä vuonna on aiheena kuusen koristelu. Onko perheenne taidonnäyte moderni, perinteinen vai jotain ihan muuta?

Vieras Korvatunturilta käy myös piipahtamassa joten pieni n. 3e arvoinen lahja kannattaa varata mukaan. Ken lahjan tuo sen lahjan myös saa :)

Ilmoittautumiset 21.11. mennessä Annelle osoitteeseen anne.tegelberg (at) gmail.com. Ilmoitathan ketkä teiltä osallistuvat ja osallistuvien lapsien iät. Myös mahdolliset ruoka-aine allergiat ja erikoisruokavaliot kannattaa mainita.